Нормативно-технічне забезпечення митного контролю : робоча програма, методичні вказівки та індивідуальні завдання для студентів спеціальності 152 - Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка (бакалаврський рівень)

Loading...
Thumbnail Image
Date
2022
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Український державний університет науки і технологій, Дніпро
Abstract
UKR: Викладені робоча програма, методичні вказівки та індивідуальні завдання до вивчення дисципліни «Нормативно-технічне забезпечення митного контролю», наведені матриці виконання лабораторних і практичних робіт, а також запитання для контролю знань. Призначені для студентів заочної форми навчання, що навчаються за Освітньо-професійною програмою «Якість, метрологія та експертиза» спеціальності 152 – Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка (бакалаврський рівень).
Description
А. Должанський: ORCID 0000-0002-7552-3012
Keywords
робоча програма, методичні вказівки, лабораторні роботи, індивідуальні завдання, метрологія, митний контроль, КСЯСМ (ІПБТ), 1254
Citation
Нормативно-технічне забезпечення митного контролю : робоча програма, методичні вказівки та індивідуальні завдання для студентів спеціальності 152 - Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка (бакалаврський рівень) / уклад.: О. Б. Казановська, А. М. Должанський. Дніпро : Укр. держ. ун-т науки і технологій, 2022. 11 с.