Теоретико-методологічні й організаційні основи психологічної і психофізичної підготовки студентів залізничних вищих навчальних закладів у процесі фізичного виховання

Loading...
Thumbnail Image
Date
2015
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна
Abstract
UK: У монографії розглянуто питання пошуку теоретико-методологічних і організаційних основ психологічної і психофізичної підготовки студентів залізничних ВНЗ у процесі фізичного виховання. Проаналізовано філософське і психологічне підґрунтя для постановки питання про психологічну й психофізичну підготовку в процесі фізичного виховання, визначено її головну спрямованість і організаційні основи, наведено результати досліджень у цій сфері. Для науковців та фахівців у сфері фізичної культури і спорту, психологів, студентів університетів фізичної культури та факультетів фізичного виховання, студентів психологічних факультетів.
RU: В монографии рассмотрены вопросы поиска теоретико-методологических и организационных основ психологической и психофизической подготовки студентов железнодорожных вузов в процессе физического воспитания. Проанализировано философское и психологическое основание для постановки вопроса о психологической и психофизической подготовки в процессе физического воспитания, определены ее главная направленность и организационные основы, приведены результаты исследований в этой сфере. Для ученых и специалистов в области физической культуры и спорта, психологов, студентов университетов физической культуры и факультетов физического воспитания, студентов психологических факультетов.
Description
В. Пічурін: ORCID 0000-0002-3893-375X
Keywords
психологічна і психофізична підготовка, студенти, фізичне виховання, організаційні основи, психологическая и психофизическая подготовка, студенты, физическое воспитание, организационные основы, psychological and the psychophysical preparation, students, physical education of, organizational bases, монографія, КФВ
Citation
Пічурін, В. В. Теоретико-методологічні й організаційні основи психологічної і психофізичної підготовки студентів залізничних вищих навчальних закладів у процесі фізичного виховання : монография / В. В. Пічурін. — Дніпропетровськ : Дніпропетр. нац. ун-т залізн. трансп. ім. акад. В. Лазаряна, 2015. — 420 с. — ISBN 978-966-8471-53-7.