Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eadnurt.diit.edu.ua/jspui/handle/123456789/4114
Title: | Исследование влияния скорости роспуска на конфигурацию области допустимых режимов торможения отцепов |
Other Titles: | Дослідження впливу швидкості розпуску на конфігурацію області допустимих режимів гальмування відчепів Study of the Influence of Speed Break-up of the Configuration of the Region of Permissible Mode of Braking Cut |
Authors: | Болвановская, Татьяна Валентиновна |
Keywords: | скорость роспуска швидкість розпуску speed of break-up отцеп відчеп cut сортировочная горка сортувальна гірка hump область допустимых режимов область допустимих режимів the range of permissible modes КСВ |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Издательство ООО «Дизайн-Принт», Брянск |
Citation: | Болвановская, Т. В. Исследование влияния скорости роспуска на конфигурацию области допустимых режимов торможения отцепов / Т. В. Болвановская // Бюллетень научных работ Брянского филиала МИИТ : Сб. науч. работ. – Брянск, 2015 г. – Вып. 7. – С.30–34. |
Abstract: | RU: В статье выполнено исследование конфигурации области допустимых скоростей выхода отцепов из тормозных позиций. Изучено влияние скорости роспуска на площадь области и условия разделения отцепов. UK: В статті виконано дослідження конфігурації області допустимих швидкостей виходу відчепів з гальмівних позицій. Досліджено вплив швидкості розпуску на площу області та умови розділення відчепів. EN: The article made the study area configuration permissible speeds out to cut from the brake position. The influence of the rate of dissolution of the square area and separation conditions cut. |
Description: | Т. Болвановская: ORCID 0000-0001-6462-8524 |
URI: | http://eadnurt.diit.edu.ua/jspui/handle/123456789/4114 |
Appears in Collections: | Статті КТВ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bolvanovska Т. Study of the influence.pdf | 431,86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.