Please use this identifier to cite or link to this item: http://eadnurt.diit.edu.ua/jspui/handle/123456789/4113
Title: Формирование оптимальной микроструктуры катанки при ее охлаждении
Other Titles: Формування оптимальної мікроструктури катанки при її охолодженні
Generating an Optimal Microstructure of Wire Rod When it Cools
Authors: Пройдак, Юрий Сергеевич
Камкина, Людмила Владимировна
Дыя, Хенрик
Пройдак, Светлана Викторовна
Стовба, Я. В.
Keywords: стержень
катанка
металл
метал
wire rod
metal
rod
КТМ
Issue Date: 2014
Publisher: Copyright by Wydawnictwo Wydzialu Inzynierii Produkcji. I Technologii Materialow Politechniki Czestochowskiej
Citation: Пройдак Ю. С. Формирование оптимальной микроструктуры катанки при ее охлаждении / Ю.С. Пройдак, Л.В. Камкина, Хенрик Дыя, С.В. Пройдак, Я.В. Стовба: Wybrane zagadnienia produkcji i zarzadzania w przemysle. Praca zbiorowa / Redakcja naukowa dr hab.inz.Anna Konstanciak, dr.inz.Edita Kardas. – Seria Monografie Nо 42 – Czestochowa, 2014. – 29–32 с. Наводиться фрагмент тексту
Abstract: RU: Выполнены исследования моделирования условий эффекта охлаждения стержня на его микроструктуру, и определили, что повышение температуры катанки при прокладке головки способствует формированию более дисперсной структуры металла.
UK: Виконано дослідження моделювання умов ефекту охолодження стрижня на його мікроструктуру, і визначили, що підвищення температури катанкі при прокладці головки сприяє формуванню більш дисперсної структури металу.
EN: Performed modeling studies of the effect of cooling conditions rod at its microstructure, and determined that the temperature rise of wire rod at laying head promotes to formation of a more dispersed structure of the metal.
Description: С. Пройдак: ORCID 0000-0003-2439-3657
URI: http://eadnurt.diit.edu.ua/jspui/handle/123456789/4113
Appears in Collections:Статті КТМ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пройдак_Стовба.pdfфрагмент тексту2,02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.