Підйомно-транспортні машини

Abstract
UKR: Викладено сучасні теорію і методи розрахунку вантажопідйомних, транспортуючих і навантажувальних машин; рейкового і безрейкового транспорту; машин і механізмів для механізації і автоматизації робіт у складах і сховищах. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямом «Інженерна механіка», «Професійна освіта».
RUS: Изложены современные теории методы расчета грузоподъемных, транспортирующих и погрузочных машин; рельсового и безрельсового транспорта; машин и механизмов для механизации и автоматизации работ в складах и хранилищах. Для студентов высших учебных заведений, обучающихся по направлению «Инженерная механика», «Профессиональное образование».
Description
С. Ракша: ORCID 0000-0002-4118-1341
Keywords
вантажопідйомні, транспортуючи і навантажувальні машини, рейковий і безрейковий транспорт, механізми, механізація і автоматизація робіт, грузоподъемные, транспортирующие и погрузочные машины, рельсовый и безрельсовый транспорт, механизмы, механизация и автоматизация работ, lifting, transporting and loading machines, rail and trackless transport, mechanisms, mechanization and automation of work, КПММ
Citation
Підйомно-транспортні машини : підручник / А. С. Кобець, В. І. Дирда, Ю. Г. Козуб, С. В. Ракша та ін. : за ред. проф. А. С. Кобця та В. І. Дирди. – Луганськ : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2013. - 218 с. Наводиться фрагмент тексту.