Матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Енергозбереження на залізничному транспорті та в промисловості»

Loading...
Thumbnail Image
Date
2015
Authors
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна
Abstract
UK: У збірнику представлені матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції «Енергозбереження на залізничному транспорті та в промисловості», яка відбулася 10 червня – 13 червня 2015 р. в смт. Воловець, Закарпатської обл. Збірник призначений для науково-технічних працівників залізниць, підприємств транспорту, наукових організацій, викладачів та науковців вищих навчальних закладів, аспірантів і студентів.
RU: В сборнике представлены материалы VI Международной научно-практической конференции «Энергосбережение на железнодорожном транспорте и в промышленности», которая состоялась 10 июня - 13 июня 2015 в пгт. Воловец, Закарпатской обл. Сборник предназначен для научно-технических работников железных дорог, предприятий транспорта, научных организаций, преподавателей и научных работников высших учебных заведений, аспирантов и студентов.
Description
Енергозбереження на залізничному транспорті та в промисловості = Энергосбережение на железнодорожном транспорте и в промышленности = Energy in Rail Transport And Industry: Матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції (10-13.06.2015) / Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, М-во освіти і науки України, Державна адміністрація залізничного транспорту України, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», Державний вищий навчальний заклад, Приазовський державний технічний університет, інститут залізничного транспорту(Варшава), НВП УКРТРАНСАКАД, ТОВ «Електротягові системи»— Д. : Видавництво ДНУЗТ, 2015. — 134с.
Keywords
енергозбереження, залізничний транспорт, промисловість, ресурсозбереження, энергосбережение, железнодорожный транспорт, промышленность, ресурсосбережение, energy saving, trains, industry, resource conservation
Citation