Please use this identifier to cite or link to this item: http://eadnurt.diit.edu.ua/jspui/handle/123456789/3244
Title: Формирование повреждений поверхности катания железнодорожных колес
Other Titles: Формування пошкоджень поверхні катання залізничних коліс
Formation of Railway Wheels Rolling Surface Damage
Authors: Мямлин, Сергей Витальевич
Мямлін, Сергій Віталійович
Myamlin, Serhiy V.
Пройдак, Светлана Викторовна
Пройдак, Світлана Вікторівна
Proidak, Svitlana V.
Вакуленко, Леонид Игоревич
Вакуленко, Леонід Ігорович
Vakulenko, Leonid I.
Keywords: железнодорожное колесо
поверхность катания
повреждение
залізничне колесо
поверхню катання
пошкодження
railway wheel
tread
damage
Issue Date: 2014
Publisher: ООО «Подвижной состав»
Abstract: RU: Представлен анализ условий формирования повреждений поверхности катания железнодорожных колес, результаты которого могут быть полезными для разработки мероприятий, направленных на снижение эксплуатационных затрат.
UK: Представлено аналіз умов формування пошкоджень поверхні катання залізничних коліс, результати якого можуть бути корисними для розробки заходів, спрямованих на зниження експлуатаційних витрат.
EN: The analysis of the conditions of formation of rail wheels' rolling surface damage, the results of which can be useful for the development of measures aimed at reducing operating costs, is presented in the article. The analysis of the conditions of formation of rail wheels' rolling surface damage, the results of which can be useful for the development of measures aimed at reducing operating costs, is presented in the article.
Description: Мямлин, С. В. Формирование повреждений поверхности катания железнодорожных колес / С. В. Мямлин, С. В. Пройдак, Л. И. Вакуленко // Вагонный парк / ООО «Подвижной состав». – Харьков, 2014. – № 1. – С. 7-9.
URI: http://eadnurt.diit.edu.ua/jspui/handle/123456789/3244
ISSN: 1994-4756
Appears in Collections:Статті КТМ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Myamlin.pdf3,44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.