Памяти энергетика

Loading...
Thumbnail Image
Date
2012
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, Дніпропетровськ
Abstract
RU: Выпускник ДИИТа 1979 года по специальности « Энергоснабжение железнодорожного транспорта». На железной дороге работал с 1958 года по 2010 год, пройдя тернистый путь от рядового электромонтера контактной сети, где сначала участвовал в электрификации железной дороги, до начальника дистанции. За достигнутые успехи в работе неоднократно поощрялся руководством Укрзализныци, дороги, дистанции. Награжден знаком «Почетному железнодорожнику» в 1987 году и «Заслуженный энергетик Украины» в 1995 году. Ушел из жизни выдающийся энергетик, известный в области специалист, настоящий и чуткий, профессиональный и скромный, простой и искренний, как и его стихи.
UK: Випускник ДІІТу 1979 року за спеціальністю «Енергопостачання залізничного транспорту». На залізниці працював з 1958 року по 2010 рік, пройшовши тернистий шлях від рядового електромонтера контактної мережі, де спочатку брав участь у електрифікації залізниці, до начальника дистанції. За досягнуті успіхи у роботі неодноразово заохочувався керівництвом Укрзалізниці, залізниці, дистанції. Нагороджений знаком «Почесному залізничнику» у 1987 році та «Заслужений енергетик України» у 1995 році. Пішов з життя визначний енергетик, знаний у галузі фахівець, справжній і чуйний, професійний і скромний, простий і щирий, як і його вірші.
EN: The article is devoted to power engineer Victor Bilozer, who graduated DNURT in 1979. This article presents his poems.
Description
Keywords
энергетик, Билозер В. И., почетный железнодорожник, енергетик, Білозер В. І., почесний залізничник
Citation
Билозер, В. И. Память Энергетика / В. И. Билозер // Електрифікація транспорту. – 2012. – № 4. – C. 91–92. – DOI: 10.15802/etr.v0i4.18062.
Collections