Please use this identifier to cite or link to this item: http://eadnurt.diit.edu.ua/jspui/handle/123456789/3013
Title: Вплив дисперсності структурних складових вуглецевої сталі на опір руйнуванню
Other Titles: Влияние дисперсности структурных составляющих углеродистой стали на сопротивление разрушению
Authors: Вакуленко, Ігор Олексійович
Вакуленко, Игорь Алексеевич
Vakulenko, Ihor O.
Грищенко, Микола Анатолійович
Грищенко, Николай Анатольевич
Gryshchenko, Mykola A.
Перков, Олег М.
Перков, Олег Н.
Keywords: напруження
міцность
сталь
напряжение
прочность
stress
strength
steel
КТМ
Issue Date: 2007
Publisher: Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна
Citation: Вакуленко, І. О. Вплив дисперсності структурних складових вуглецевої сталі на опір руйнуванню / І. О. Вакуленко, М. А. Грищенко, О. М. Перков // Вісн. Дніпропетр. нац. ун-ту залізн. трансп. ім. акад. В. Лазаряна. – Дніпропетровськ, 2007. – Вип. 19. – С. 237–239.
Abstract: UK: Розглянута залежність коефіцієнта інтенсивності напружень, міцності при втомі і ударної в’язкості від розміру зерна аустеніту, розміру феритного проміжка перліту вуглецевої сталі.
RU: Рассмотрена зависимость коэффициента интенсивности напряжений, усталостной прочности и ударной вязкости от размера зерна аустенита, размера ферритного промежутка перлита углеродистой стали.
EN: The observed questions of estimate stress intensity coefficient, strength of fatique and toughness behavior is considered to be result of a directional variation in the grain size of austenite and size of ferrite pearlite in carbon steel.
Description: І. Вакуленко: ORCID 0000-0002-7353-1916; М. Грищенко: ORCID 0000-0002-0091-1387
URI: http://eadnurt.diit.edu.ua/jspui/handle/123456789/3013
http://stp.diit.edu.ua/article/view/17566/15304
http://stp.diit.edu.ua/article/view/17566
Appears in Collections:Статті КТМ
Випуск 19

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
49.pdf601,62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.