Please use this identifier to cite or link to this item:
http://eadnurt.diit.edu.ua/jspui/handle/123456789/2462
Title: | Экодобавки и их применение в сталебетонных изделиях |
Other Titles: | Екодобавки та їх вживання в сталебетонних виробах Eco Additives and their Use in Concrete Products |
Authors: | Пшинько, Александр Николаевич Савин, Л. С. Савин, Ю. Л. Федоркин, С. И. Приходько, А. П. |
Keywords: | бетон расчет розрахунок concrete calculatin КУПББМ |
Issue Date: | 2006 |
Publisher: | Днепропетровский национальный университет железнодорожного транспорта имени академика В. Лазаряна, Днепропетровск |
Citation: | Экодобавки и их применение в сталебетонных изделиях / А. Н. Пшинько, Л. С. Савин, Ю. Л. Савин и др. // Вісн. Дніпропетр. нац. ун-ту залізн. трансп. ім. акад. В. Лазаряна. – Дніпропетровськ, 2006. – Вип. 10. – С. 119–122. – DOI: 10.15802/stp2006/19673. |
Abstract: | RU: Приведена классификация химического разрушения бетона и даны некоторые примерные расчеты трехкомпонентного состава (цемент, песок и крупный заполнитель), а также намечены оптимальные количества экобезопасных добавок. UK: Наведено класифікацію хімічного руйнування бетону та дані деякі зразкові розрахунки трикомпонентного складу (цемент, пісок і великий заповнювач), а також намічені оптимальні кількості екобезпечних домішок. EN: The work provides classification chemical destruction on the concrete, are features some approximate calculations of three-component composition (cement, sand and large-size filler), as well as outlines optimum amounts of environmentally safe additives. |
Description: | А. Пшинько: ORCID 0000-0002-1598-2970 |
URI: | http://eadnurt.diit.edu.ua:82/jspui/handle/123456789/2462 http://stp.diit.edu.ua/article/view/19673/17318 http://stp.diit.edu.ua/article/view/19673 |
ISSN: | 2307-3489 (Print) 2307-6666 (Online) |
Other Identifiers: | DOI: 10.15802/stp2006/19673 |
Appears in Collections: | Випуск 10 Статті КАПЗБМ (Раніше КУПББМ) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.