Please use this identifier to cite or link to this item: http://eadnurt.diit.edu.ua/jspui/handle/123456789/2462
Title: Экодобавки и их применение в сталебетонных изделиях
Other Titles: Екодобавки та їх вживання в сталебетонних виробах
Eco Additives and their Use in Concrete Products
Authors: Пшинько, Александр Николаевич
Савин, Л. С.
Савин, Ю. Л.
Федоркин, С. И.
Приходько, А. П.
Keywords: бетон
расчет
розрахунок
concrete
calculatin
КУПББМ
Issue Date: 2006
Publisher: Днепропетровский национальный университет железнодорожного транспорта имени академика В. Лазаряна, Днепропетровск
Citation: Экодобавки и их применение в сталебетонных изделиях / А. Н. Пшинько, Л. С. Савин, Ю. Л. Савин и др. // Вісн. Дніпропетр. нац. ун-ту залізн. трансп. ім. акад. В. Лазаряна. – Дніпропетровськ, 2006. – Вип. 10. – С. 119–122. – DOI: 10.15802/stp2006/19673.
Abstract: RU: Приведена классификация химического разрушения бетона и даны некоторые примерные расчеты трехкомпонентного состава (цемент, песок и крупный заполнитель), а также намечены оптимальные количества экобезопасных добавок.
UK: Наведено класифікацію хімічного руйнування бетону та дані деякі зразкові розрахунки трикомпонентного складу (цемент, пісок і великий заповнювач), а також намічені оптимальні кількості екобезпечних домішок.
EN: The work provides classification chemical destruction on the concrete, are features some approximate calculations of three-component composition (cement, sand and large-size filler), as well as outlines optimum amounts of environmentally safe additives.
Description: А. Пшинько: ORCID 0000-0002-1598-2970
URI: http://eadnurt.diit.edu.ua:82/jspui/handle/123456789/2462
http://stp.diit.edu.ua/article/view/19673/17318
http://stp.diit.edu.ua/article/view/19673
ISSN: 2307-3489 (Print)
2307-6666 (Online)
Other Identifiers: DOI: 10.15802/stp2006/19673
Appears in Collections:Випуск 10
Статті КАПЗБМ (Раніше КУПББМ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
30.pdf279,95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.