Універсальний пристрій на колієукладачі ПБ-ЗМ для укладання колії у вузьких тунелях

Loading...
Thumbnail Image
Date
2014
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДП "Український інститут промислової власності", м. Київ
Abstract
UK: Універсальний пристрій на колієукладачі ПБ-3М для укладання колії містить ферму та залізничну платформу. На спеціальні стояки встановлені гідравлічні стояки на двох пневматичних колесах для пересування в транспортному положенні, два стояки з домкратами і двома колесами від колійного візка та два стояки з домкратами і двома рубками рейки, на залізничній платформі закріплені дві рейки шириною колії.
EN: Universal device on the PB-3M tracklayer for laying the track contains the truss and the railway platform. On special racks hydraulic racks are mounted on two pneumatic wheels for movement in transport position, the two racks with jacks and two wheels of the track trolley and two racks with jacks and two logging rails, two rails with the track width are mounted on a railway platform.
RU: Универсальное устройство на путеукладчике ПБ-3М для укладки пути содержит ферму и железнодорожную платформу. На специальные стойки установлены гидравлические стойки на двух пневматических колесах для передвижения в транспортном положении, две стойки с домкратами и двумя колесами от путевой тележки и две стойки с домкратами и двумя рубками рельса, на железнодорожной платформе закреплены две рейки с шириной колеи.
Description
Keywords
МПК E01B 29/00, колійна техніка, колієукладач, рейко-шпальні решітки, патент
Citation
Універсальний пристрій на колієукладачі ПБ-ЗМ для укладання колії у вузьких тунелях: пат. 93889 Україна: МПК E01B 29/00. № u201403107; заявл. 27.03.2014; опубл. 27.10.2014. Бюл. № 20. 4 с.