Визначення ефективного архітектурного конструктивно-технологічного варіанту каркасу житлового будинку за адресою м.Дніпро Бульвар Слави, 2. «Влаштування збірно-монолітного каркасу»

Loading...
Thumbnail Image
Date
2020
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Дніпровський національний університет транспорту ім. акад В. Лазаряна
Abstract
UK: В дипломній магістерській роботі визначається найефективніший інноваційний конструктивно-технологічний варіант каркасу на основі порівняння проектних ресурсів для зведення будівлі на житловому масиві «Перемога» у місті Дніпро. Предметом дослідження є конструктивно-технологічне рішення каркасу багатоповерхового житлового будинку на житловому масиві «Перемога» та його основні техніко-економічні показники. Зокрема ресурсні показники, цінові показники, терміни виконання робіт двох варіантів розглянутого варіанту каркасу, технологію виконання робіт, їх аналіз та визначення найбільш ефективного. Об’єктом дослідження є каркас ЖК «Салют» на житловому масиві «Перемога», що розташований в місті Дніпро. Даний об’єкт вже збудований із цегляної кладки на 10 поверхів. В дипломної роботі відображено економічну ефективність варіанту збірно-монолітного каркасу, що проявляється у зменшенні тривалості будівництва; збільшення поверховості будівлі; збільшення корисної площі забудови, що призводить до збільшення прибутку.
Description
Keywords
економічна ефективність, збірно-монолітний каркас, Інноваційний конструктивно-технологічний варіант каркасу, economic efficiency, Innovative constructive-technological variant of a framework, prefabricated monolithic framework, ВКР
Citation
Collections