ХІІI Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні інформаційні та комунікаційні технології на транспорті, в промисловості і освіті»

Permanent URI for this collection

Відулася 11-12 грудня 2019 р.
EN: XIII International Conference «Modern Information and Communication Technologies on a Transport, in Industry and Education», 11.12-12.12.2019.
RU: XIII Международная научно-практическая конференция «Современные информационные и коммуникационные технологии на транспорте, в промышленности и образовании», 11.12-12.12.2019 г.

Browse

Recent Submissions

Now showing 1 - 1 of 1
  • Item
    Тези XIII Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні інформаційні та комунікаційні технології на транспорті, в промисловості та освіті»
    (Дніпровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, 2019)
    UK: У збірнику представлені тези доповідей ХІII Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні інформаційні та комунікаційні технології на транспорті, в промисловості та освіті», яка відбулася 11-12 грудня 2019 року в Дніпровському національному університеті залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна. Розглянуто результати теоретичних і експериментальних досліджень, а також проблемні питання функціонування та перспективи розвитку інформаційних технологій транспорту, промисловості й освіти. Збірник призначений для науково-технічних працівників залізниць, підприємств транспорту, викладачів вищих навчальних закладів, докторантів, аспірантів і студентів.