Перевозки Украина-Евросоюз: проблемы и перспективы

Loading...
Thumbnail Image
Date
2019
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Центр iнформацli•транспорту Украiни, ТОВ « Цифрова типографія», Харків
Abstract
RU: Наиболее грузоподъемным на суше является железнодорожный транспорт, несомненным плюсом которого стала низкая цена и универсальность - он подходит для любых видов грузов, в том числе и негабаритных. Однако возникают трудности при транспортировке грузов сообщением Украина-Евросоюз в виду разной ширины колеи (как известно, в большинстве стран Евросоюза она составляет 1435 мм, в то время как в Украине 1520 мм). В этой статье коротко рассматриваются пути решения этой проблемы.
UK: Найбільш вантажопідйомним на суші є залізничний транспорт, безсумнівним плюсом якого стала низька ціна і універсальність - він підходить для будь-яких видів вантажів, в тому числі і негабаритних. Однак виникають труднощі при транспортуванні вантажів повідомленням Україна-Євросоюз на увазі різної ширини колії (як відомо, в більшості країн Євросоюзу вона складає 1435 мм, в той час як в Україні 1520 мм). У цій статті коротко розглядаються шляхи вирішення цієї проблеми.
Description
И. Кебал: ORCID 0000-0002-8408-8294, С. Мямлин: ORCID 0000-0002-9204-4435
Keywords
железнодорожный транспорт, Украина-Евросоюз, ширина колеи, залізничний транспорт, Україна-Євросоюз, ширина колії, railway transport, Ukraine-EU, gauge, КВВГ
Citation
Кебал, И. Ю. Перевозки Украина-Евросоюз: проблемы и перспективы / И. Ю. Кебал, С. С. Мямлин // Українська залізниця. – 2019. – № 2. – С. 20–22.