Методологічна та аналітична платформа будівельної логістики

Loading...
Thumbnail Image
Date
2017
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Запорізька державна інженерна академія
Abstract
UKR: В монографії розглянуті дослідження в сферах технології, організації та ефективного продукування якісно нового будівельного продукту, виявлена потреба в розгляді будівельного сектора (продукти, послуги та організації учасники), як складну організаційно-технологічно-конструктивно-економічну систему. Доведена раціональність виокремлення вище зазначеної спеціалізованої системи, в такий спосіб, щоб взаємоув‘язати сутність виробничого кластеру, його аналітичні можливості та інформаційні моделі в умовах нестійкого ринку. Монографія призначена для наукових та інженерно-технічних працівників і фахівців. Може бути корисною для студентів будівельних спеціальностей.
RUS: В монографии рассмотрены исследования в сферах технологии, организации и эффективного выработки качественно нового строительного продукта, обнаружена потребность в рассмотрении строительного сектора (продукты, услуги и организации участники), как сложную организационно-технологически конструктивно-экономическую систему. Доказана рациональность выделения выше указанной специализированной системы, таким образом, чтобы объединить сущность производственного кластера, его аналитические возможности и информационные модели в условиях неустойчивого рынка. Монография предназначена для научных и инженерно-технических работников и специалистов. Может быть полезной для студентов строительных специальностей.
Description
А. Радкевич: ORCID 0000-0001-6325-8517; І. Арутюнян: ORCID 0000-0002-5049-3742
Keywords
будівельна логістика, виробничий кластер, системні моделі, строительная логистика, производственный кластер, системные модели, КБВ
Citation
Радкевич, А. В. Методологічна та аналітична платформа будівельної логістики / А. В. Радкевич, І. А. Арутюнян // Наукові основи розвитку будівельної галузі України : монографія / [В. А. Банах, І. Д. Павлов, А. В. Радкевич та ін.] ; за ред. І. А. Арутюнян. – Запоріжжя, 2017. – Розд. 2. – С. 61–130.