Контроль та діагностування стрілочних переводів по часовій залежності струму переводу стрілки без виключення стрілочного переводу з експлуатації

Loading...
Thumbnail Image
Date
2011
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту ім. акад. В. Лазаряна, Дніпропетровськ
Abstract
UK: В роботі запропоновано можливість виявлення відмов стрілочних переводів по відповідних ознаках в кривій споживання струму двигуном в умовах експлуатації на залізничних станціях без перерви в роботі стрілок.
RU: В работе предложен возможность обнаружения отказов стрелочных переводов по соответствующим признакам в кривой потребления тока двигателем в условиях эксплуатации на железнодорожных станциях без перерыва в работе стрелок.
Description
В. Гаврилюк: ORCID 0000-0001-9914-5733
Keywords
стрілочні переводи, двигун, залізничні станції, струм, стрелочные переводы, двигатель, железнодорожные станции, ток, switch transfer, machine, railway station, current, КАТЗ
Citation
Маловічко, В. В. Контроль та діагностування стрілочних переводів по часовій залежності струму переводу стрілки без виключення стрілочного переводу з експлуатації / В. В. Маловічко, В. І. Гаврилюк, Р. В. Рибалка // Електромагнітна сумісність та безпека на залізничному транспорті. – 2011. – № 1. – С. 43–49. – DOI: 10.15802/ecsrt2011/35058.