Реакторы для очистки сточных вод

Loading...
Thumbnail Image
Date
2001
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В.Лазаряна
Abstract
RU: Пособие дает представление о различных био- и физико-химических реакторах для очистки производственных и хозяйственно-бытовых сточных вод, о современных биотехнологиях аэробной и анаэробной очистки, а также о физико-химических процессах в реакторах. Учебное пособие предназначено для студентов, магистров, аспирантов и преподавателей, а также для специалистов, которые занимаются вопросами очистки сточных вод, организацией замкнутых и обратных циклов водоснабжения в промышленности, охраной природной среды.
UA: Посібник дає уявлення про різні біо- та фізико-хімічні реактори для очищення виробничих і господарсько-побутових стічних вод, про сучасні біотехнології аеробної і анаеробної очистки, а також фізико-хімічні процеси у реакторах. Навчальний посібник призначений для студентів, магістрів, аспірантів і викладачів, а також для фахівців, які займаються питаннями очищення стічних вод, організацією замкнутих і зворотних циклів водопостачання у промисловості, охороною природного середовища.
Description
Л. Долина: ORCID 0000-0001-6082-70912
Keywords
экология, екологія, ecology, санитарная техника, санітарна техніка, sanitary engineering, сточные воды, стічні води, wastewater, биореакторы, біореактори, bioreactors, аэротенки, аеротенки, очистка сточных вод, очищення стічних вод, wastewater treatment, КГВ
Citation
Долина, Л. Ф. Реакторы для очистки сточных вод : учеб. пособ. – Днепропетровск : ДНУЖТ, 2001. – 82 с. – ISBN 966-7085-29 -5.