Please use this identifier to cite or link to this item: http://eadnurt.diit.edu.ua/jspui/handle/123456789/3419
Title: Особенности использования компрессии научных текстов в процессе обучения студентов
Other Titles: Особливості використання компресії наукових текстів в процесі навчання студентів
Especially the Use of Compression of Scientific Texts in the Learning Process of Students
Authors: Заваруева, Инна Ивановна
Заваруєва, Інна Іванівна
Zavarueva, Inna I.
Zavaruyva, Inna I.
Keywords: компрессия текста
конспект
научный текст
текстовая информация
коммуникативная компетенция
компресія тексту
науковий текст
текстова інформація
комунікативна компетенція
compression of text
abstract
scientific text
the text information
communicative competence
КГД
Issue Date: 2014
Publisher: Національний університет «Острозька академія»
Abstract: RU: В статье сделана попытка определить суть конспекта, рассмотрены его виды требования, предъявляемые к процессу конспектирования, дается анализ некоторых аспектов использования компрессии научных текстов при обучении студентов.
UK: В статті зроблено спробу визначити сутність конспекта, розглянуто його види та вимоги, які предявляються до процессу конспектування, проаналізовано деякі аспекти використання компресії наукових текстів під час навчання студентів.
EN: The paper attempts to define the essence of abstract, discussed his views of the requirements for the process of note-taking, provides an analysis of some aspects of the use of compression of scientific texts in teaching students.
Description: Заваруева, И. И. Особенности использования компрессии научных текстов в процессе обучения студентов: [препринт] / И. И. Заваруева // Наукові записки: cерія «Філологія» : зб. наук. праць / Національний університет «Острозька академія». – Острог, – 2014. – Вип. 48. – С. 192—195.
URI: http://eadnurt.diit.edu.ua/jspui/handle/123456789/3419
Appears in Collections:Статті КГД

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zavarueva_1.pdf186,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.