Прес-гайковерт для складання поглинаючого апарата автозчепу рухомого складу залізниць (патент 44600)

Loading...
Thumbnail Image
Date
2009
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ДП "Український інститут промислової власності", м. Київ
Abstract
UK: 1. Прес-гайковерт для складання поглинаючого апарата автозчепу рухомого складу залізниць, який містить раму, закріплений на ній пневматичний прес з пневмопідсилювачем та гайковерт, що складається з силового циліндра зі штоком, обгінної муфти, виконавчого органу і керуючого механізму, і забезпечений упорно-направляючим пристроєм у вигляді вільно встановленого упорного кільця з радіальними пазами та рухомими призмами, підпружиненими в радіальному напрямку, а виконавчий орган виконано у вигляді вільно встановленого двостороннього торцевого ключа, пов'язаного з обгінною муфтою шліцевим з'єднанням, а шток силового циліндра взаємодіє зі штоком пневмопідсилювача, та нерухомо закріплену над пневматичним пресом плиту з отвором по вертикальній осі, через який проходить силова головка пневмопреса, який відрізняється тим, що верхня частина рами на рівні цієї плити шарнірно з'єднана зі своєю нижньою частиною, що дозволяє відхиляти її для вертикального встановлення поглинаючого апарата на прес-гайковерт. 2. Прес-гайковерт за п. 1, який відрізняється тим, що верхня частина рами має фіксатори як в робочому, так і в відхиленому положеннях.
RU: Пресс-гайковерт для сборки поглощающего аппарата автосцепки подвижного состава железных дорог содержит раму, пневматический пресс, пневмоусилитель, гайковерт, силовой цилиндр, шток, обгонную муфту, исполнительный орган, управляющий механизм, упорно-направляющее устройство, шлицевое соединение, плиту.
EN: A press-nut wrench for assembly of an absorbing apparatus of automatic coupling of railroad rolling stock contains a frame, a pneumatic press, a pneumatic amplifier, a nut wrench, an actuating cylinder, a stock, a free-wheeling clutch, an operating device, a control gear, a thrust-guiding device, a splined joint, a plate.
Description
О. Заболотний: ORCID 0000-0003-1651-7082
Keywords
МПК B25B 27/00, прес-гайковерт, автозчеп, пневмопідсилювач, обгінна муфта, патент, КБЖД, СКТБ МСУБ
Citation
Прес-гайковерт для складання поглинаючого апарата автозчепу рухомого складу залізниць: пат. 44600 Україна: МПК B25B 27/00. № u200903904; заявл. 21.04.2009; опубл. 12.10.2009, Бюл. № 19. 4 с.