Висвітлення визначних подій вітчизняної історії в художній літературі та мистецтві Ч. 2

Loading...
Thumbnail Image
Date
2020
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ТОВ «Акцент ПП», Дніпро
Abstract
UKR: Хрестоматія містить уривки з художніх творів відповідно до тем семінарських занять навчальної дисципліни «Висвітлення визначних подій вітчизняної історії в художній літературі та мистецтві». До кожного тексту подані питання, через які акцентується увага аспірантів на ключових відмінностях історичної та художньої правди. Аналіз текстів є необхідною складовою для підготовки до семінарських занять. Посібник розрахований на аспірантів за спеціальністю 032 «Історія та археологія», студентів історичного та філологічного факультетів, викладачів гуманітарного профілю, а також на широке коло читачів, які цікавляться історичною прозою.
Description
І. Накашидзе: ORCID 0000-0002-7816-2339
Keywords
визначні події, вітчизняна історія, художня література, мистецтво, відмінності історичної та художньої правди, навчальний посібник, хрестоматія, КУ
Citation
Накашидзе І. С. Висвітлення визначних подій вітчизняної історії в художній літературі та мистецтві : хрестоматія : навч. посіб. для аспірантів за спеціальністю 032 «Історія та археологія» : у 2-х. ч. / уклад.: І. С. Накашидзе. М-во освіти і науки України, Дніпров. нац. ун-т залізн. трансп. ім. акад. В. Лазаряна. Дніпро : АКЦЕНТ ПП, 2020. Ч. 2. 199 с. ISBN 978-966-921-294-4.