XI Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні інформаційні та комунікаційні технології на транспорті, в промисловості та освіті»

Permanent URI for this collection

Відулася 13.12.–14.12.2017 р.
EN: XI International Conference «Modern Information and Communication Technologies on a Transport, in Industry and Education», 13.12.–14.12.2017
RU: XI Международная научно-практическая конференція «Современные информационные и коммуникационные технологии на транспорте, в промышленности и образовании», 13.12.–14.12.2017 г.

Browse

Recent Submissions

Now showing 1 - 1 of 1
  • Item
    Тези XI Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні інформаційні та комунікаційні технології на транспорті, в промисловості та освіті»
    (Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, 2017)
    UK: У збірнику представлені тези доповідей ХІ Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні інформаційні та комунікаційні технології на транспорті, в промисловості та освіті», яка відбулася 13-14 грудня 2017 року в Дніпропетровському національному університеті залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна. Розглянуто результати теоретичних і експериментальних досліджень, а також проблемні питання функціонування та перспективи розвитку інформаційних технологій транспорту, промисловості й освіти. Збірник призначений для науково-технічних працівників залізниць, підприємств транспорту, викладачів вищих навчальних закладів, докторантів, аспірантів і студентів.