Німецьке дієслово

Loading...
Thumbnail Image
Date
2016
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Літограф, Дніпро
Abstract
UK: В навчальному посібнику уміщено граматичний матеріал та лексико-граматичні вправи, які передбачені для формування та закріплення надбаних граматичних знань з теми «Дієслово», а також у значній мірі для формування і розвитку комунікативних навичок. Для студентів 1-2 курсів немовних спеціальностей денної та заочної форм навчання.
RU: В учебном пособие помещены грамматический материал и лексико-грамматические упражнения, которые предусмотрены для формирования и закрепления приобретенных грамматических знаний по теме «Глагол», а также в значительной степени для формирования и развития коммуникативных навыков. Для студентов 1-2 курсов не языковых специальностей дневной и заочной форм обучения.
Description
Keywords
навчальний посібник, граматичний матеріал, «Дієслово», учебное пособие, грамматический материал, «Глагол», allowance, grammatical material, "Verb", КФП
Citation
Пономарьова, Л. Ф. Німецьке дієслово : посіб. з німецької мови / Л. Ф. Пономарьова, В. Ю. Знанецький ; М-во освіти і науки України, Дніпропетр. нац. ун-ет ім. О. Гончара. – Дніпро : Літограф, 2016. – 62 с.